Födelsedagsmiddag !

Långa, långa lördag!
Idag strejkade min kropp både fysiskt och mentalt, den förmedlade att Emma måste vila, orkade inte hålla ögonen öppna eller röra min kropp så jag satt i fåtöljen halvsov och halvpluggade hela dagen. På kvällen åkte Sunny, Julia och jag till Mooloolaba och mötte upp Ellysha + kompisar för middag på Viva Italia =) Jag har hört under så lång tid att pizzorna ska vara 'amazing' där men det vill jag inte påstå att det var.. Det var gott men jag har ätit bättre här i Aussie.
Jag har så mycket att göra inför måndag så det blev en tidig kväll, for hem klockan tio. Jag gick hem från Mooloolaba till Kawana, cirka 4-5 km, det var gaska skönt. Tänk att jag blir trött/bakfull av två glas vin.. helt otroligt =P Nu ska jag till Uni och biblioteket för hårdkörning och förberedning av min presentation på måndag, aaahhh!
 
 

Fyra veckor kvar av Uni!!

Heej!
Lördag morgon är kommen!
Torsdagen slutade med att cyklade hem och fortsatte skriva lite hemma på rapporten. Fredag morgon var jag uppe och började skriva klockan sex och vid nio tiden var jag klar, woho! Det var hard copy som gällde så jag cyklade till skolan och lämnade in den och cyklade hem =) Därefter blev det en snabbis in på affären och sedan laga lunch. Grekisk pytt i panna igen, den maträtten blir aldrig tråkig =) Sedan blev de odiciplinerat plugg i några timmar och vid 4 tiden cyklade jag till Mooloolaba för crossfit! Och idag var de tufft! Först uppvärmningsövningar och sedan körde jag 5 push-ups, 5 deep squats med ball throw up och 5 power clean x 30!!! Jag hamnade på en tid på 28.28 och svetten bara sprutade, helt galet, men sjukt bra träning, och kul också =) Efter det skakade hela kroppen men de var bara att hoppa upp på cykeln och ta sig hem =)
Hemma åt jag middag (samma som lunch) och sedan kollade vi på The great gatsby. Jag tyckte nog att den var ganska tråkig, det hände inte så mycket. Men nu har jag sett den i alla fall =)
Idag lördag blir de plugg, plugg och plugg och förhoppningsvis lite träning emellan för sedan vid sjutiden ska jag till mooloolaba och äta middag med Ellysha och hennes kompisar för att hon fyller år!! Woohoo, 25 bast! Det blir nog ingen utgång för min del för jag måste vara klar i skallen imorgon när jag pluggar! Jag har min presentation på måndag.
Efter måndag har jag 3 assignments, 2 tests och ett exam och sen är jag klar! =)
 
 
Jo, det vet tydligen inte hur man stavar till svensk heller...

Nej, nu vill jag bara vara klar =) !

 
 
Så här såg det ut att titta på sig själv igår på tuten, haha! Vi fick bättre feedback än vad jag hade väntat mig så det var ju super!
 
 
Reslutat från crossfit, bara kötta och bli bättre =)
 
 
Så här ser man helt enkelt ut när man cyklat 1,2 mil i 30 graders värme!! Fy satan va varmt det blivit här! Och nej jag klagar inte =) Jag har hört rykten om att hösten har tittat in i svedala..
 
 
Så här har hela min dag sett ut, varken mer eller mindre. Min hjärna har checkat ut så funderar starkt på att cykla hem. Arbetet ska in imorgon och jag är 200 ord kort.. eller så köttar jag, haha vilka beslutsångest! Hur som helst har jag inte tid att sitta här så återkommer, på återseende!