Melbourne.

Hallå hej,

Här händer det grejer! Vi har varit på massa turer och äventyr varje dag de senaste tre veckorna. Nu är vi åter  tillbaka på Sunshine Coast, väldigt trötta men också väldigt nöjda och glada =)

Vad har vi då gjort?

Efter Cairns begav vi oss til Melbourne. Hotellet vi bodde på hette Space Hotel, det var super nice, det fanns bio, jacuzzi, takterass, stort kök, gym och samlingsrum. Melbourne var en väldigt trevlig stad med mycket fina trädgårdar och massa häftiga byggnader. Det är verkligen en blandning mellan väldigt gamla hus med nya designade. Vi strosade runt på stan, vi åkte på Great ocean road, gick på museum (Bond 007), gick på Vicoria Market, var på Cricket match, Carlton Gardens, for till ST Kilda för picknik på stranden och shopping.

Det har inte riktigt hunnits med att blogga, men jag hoppas att kunna bidra med lite bilder under nästkommande dagar i alla fall =) PussPuss

 
Chriss:

Härligt det ser ut! Puss!!

Tjocka Moster:

Hej o Hå vilken toppenresa ni har och många härliga bilder. Det blir lite att bearbeta när ni kommer hem.
Många tuffa stapatser tur att ni är unga och alerta. Här är samma skitväder som vanligt regn och rusk men varmt för årstiden. Spanien var häftigt men inte något toppenväder men fina utflykter och goda tapas. Längtar efter att få träffa er och höra alla historier. Njur, njut , NJUUUT och ett rikgtigt GOTT NYTT HÄNDELSERIKT ÅR önskar vi er från Knutsgatan. Take care and lots og hugs!!!

Kommentera inlägget här: