Skön Fredag.

Vart tog den här dagen vägen?
Efter vi hämtat ut vårat arbete imorse (som vi fick Credit på, 29/40) så gick jag till biblioteket och jobbade på min hälsoplan. Efter det for jag hem och åt mat och fixade lite. Sen kände jag verkligen för att åka till Plazan så cyklade dit. Väl framme var de rea i en av dem större sportbutikerna så jag var där i princip hela min visit av plazan och prövade kläder. Jag letade också efter Poteinpulver (Casein) men det verkar inte vara lätt att få på i vanliga sportbutiker. Jag for runt i några butiker till utan fynd och hoppade därför på cykeln hemåt igen. På vägen hem stannade jag vid en stor fitnessbutik som säljer maskiner och vikter till gym och DÄR fanns det, där stod det, mitt casein :)
 
När jag cyklade hem hade det blivit mörkt och jag hade ingen lampa på cykeln och i detta land är det vääldigt snålt med gatulampor så det var lite läskigt. Jag tog upp ficklampan jag har i mobilen och använde den, men då skulle det såklart börja S P Ö R E G N A så det gick inte det heller och nu såg jag ännu sämre! Hur som helst tog jag mig hem hel, och dygnsur :)
Idag har jag sprungit 3 Km, cyklat 2,5 mil och gymmat. Trött tjej? J A P P men helt värt :)
 

 
Elisse lär Rijen hur man gör en "kopp-sång"...
 
 
Mina älskade roomies + Julia. Jag trivs så himla bra med mina rumskompisar, Dem är bäst!
Påvägen hem stannade jag vid Woolies och köpte med pizza till oss och godis till de andra och så kollade vi på film, Finfing Nemo :)
 
Då var sista dagen utan godis för mig över och med säger jag stolt att jag ska fira med något gott imorgon :) Sov gott och Trevlig helg! Puss och Kram