Vilken toppen lördag!

 
 
Lördag fantastiska morgon =) Vaknade klockan 6.00 så det var väl lika bra att gå upp och starta dagen! Det blev havgregynsgröt med linfrön, solroskärnor, jordgubbar och hallon med kaffe till frukost. Tog cykeln till gymmet och körde marklyft, axlar, biceps, triceps, mage och latsdrag =) Cyklade hem, snabbhandlade, duschade och tog bussen tillsammans med Elisse och Karin mot Caloundra =)
 
 
Efter lite om och men bestämde vi oss för att ta oss till Caloundra för lunch och en promenad. Vi åt på coffee Club och sedan gick vi längs stranden och havet runt. Jätte mysigt litet samhälle! Vi köpte sedan glass och satte oss ner på stranden en stund innan hemfärd. Väl hemma bestämmde vi oss för att laga Pasta Carbonara och efter två glas vin ville vi baka kladdkaka också =) Så så fick det bli! Vi tittade på Limitless, sex and the city och åt kladdkaka, ganska mysig dag om jag får säga de själv =) Over and Out!
 
 
 
 
Chriss:

Gud vad mysigt!!

Cicci:

Vilken toppendag! Nästan lika bra som min. Var till Norrtälje med grabbarna och hälsade på din lillasyster och hennes söta kattunge, Jotun. Solen sken och vi lekte kull. Ha det gott vännen/Kramis

Kommentera inlägget här: