Fantastiska dagar.

 
Det har blivit många härliga dagar på stranden med den här pinglan Mira denna veckan =)
 
Vi var till Australian Zoo i fredags, Elisse och jag. Vi har pratat om att åka dit ända sedan vi kom hit i Februari så det var på tiden =)
Fredag kväll bjöds de på grillning hos William, mmumma! Vi prövade också massa goda cider =)
Lördag eftermiddag bestämde vi oss för att slänga oss i havet en sista gång tillsammans, Elisse och jag =) Super skönt var de och varmt i vattnet.
 
 
Lördag kväll och Elisse sista kväll. Vi grillade och drack vin, super mysigt =) Sedan gick vi ner på stranden och satt en stund i mörkret. Det var massor med "Lightning" på himlen, sjukt coolt att sitta på stranden och titta på det. Därefter var de Sex and the City på tv, det blev liksom ett perfekt avslut =)
Soluppgång med Elisse imorse =)
 
Det var varit ganska intensivt de senaste dagarna samt mycket känslor. Jag har bott med Elisse i nästan ett år och vi har nästan setts varje dag. Vi har pratat varje dag. Det är en sån konstig känsla att tänka att vi inte kommer ses varje dag och att vi inte vet när vi ses igen. Något jag vet är att jag har funnit en bästa vän som jag är oerhört glad för, och som har funnits där för mig hela året, no matter what <3 Jag vet inte när vi ses igen men jag vet ATT vi kommer ses igen.
Dagarna flyger förbi ganska fort fast jag är ledig. Har spenderat en del dagar på stranden med Mira samt hängt hos henne, bakat lite kakor och ätit sallad och så =) Också hängt en del med William och såklart så mycket som möjligt med Elisse.
Om en vecka går vårt kontrakt ut så på lördag flyttar jag till William och Mira några dagar tills mamma kommer nästa torsdag, vilket känns helt galet och jättekul =) Det ska bli så kul att resa runt och att träffa mami såklart =) Nu fick jag precis reda på att Sunny flyttar ner till Brissy idag, så då blir de att säga hejdå till henne med och så kommer jag vara ensam i lägenheten en vecka.. aaahhh! :(
Hur som helst så ska jag ta tag i min dag nu! Puss Puss