Fantastiska dagar.

 
Det har blivit många härliga dagar på stranden med den här pinglan Mira denna veckan =)
 
Vi var till Australian Zoo i fredags, Elisse och jag. Vi har pratat om att åka dit ända sedan vi kom hit i Februari så det var på tiden =)
Fredag kväll bjöds de på grillning hos William, mmumma! Vi prövade också massa goda cider =)
Lördag eftermiddag bestämde vi oss för att slänga oss i havet en sista gång tillsammans, Elisse och jag =) Super skönt var de och varmt i vattnet.
 
 
Lördag kväll och Elisse sista kväll. Vi grillade och drack vin, super mysigt =) Sedan gick vi ner på stranden och satt en stund i mörkret. Det var massor med "Lightning" på himlen, sjukt coolt att sitta på stranden och titta på det. Därefter var de Sex and the City på tv, det blev liksom ett perfekt avslut =)
Soluppgång med Elisse imorse =)
 
Det var varit ganska intensivt de senaste dagarna samt mycket känslor. Jag har bott med Elisse i nästan ett år och vi har nästan setts varje dag. Vi har pratat varje dag. Det är en sån konstig känsla att tänka att vi inte kommer ses varje dag och att vi inte vet när vi ses igen. Något jag vet är att jag har funnit en bästa vän som jag är oerhört glad för, och som har funnits där för mig hela året, no matter what <3 Jag vet inte när vi ses igen men jag vet ATT vi kommer ses igen.
Dagarna flyger förbi ganska fort fast jag är ledig. Har spenderat en del dagar på stranden med Mira samt hängt hos henne, bakat lite kakor och ätit sallad och så =) Också hängt en del med William och såklart så mycket som möjligt med Elisse.
Om en vecka går vårt kontrakt ut så på lördag flyttar jag till William och Mira några dagar tills mamma kommer nästa torsdag, vilket känns helt galet och jättekul =) Det ska bli så kul att resa runt och att träffa mami såklart =) Nu fick jag precis reda på att Sunny flyttar ner till Brissy idag, så då blir de att säga hejdå till henne med och så kommer jag vara ensam i lägenheten en vecka.. aaahhh! :(
Hur som helst så ska jag ta tag i min dag nu! Puss Puss
 

Lite smått och gott.

Soluppgång 4.45.. Det var tungt att ta mig upp ur sängen, men så värt =)
Efter det galna spöregnet kommer den vackra himlen fram.
 
De senaste dagarna har de blivit lite av varje. Måndag förmiddag började med poolen några timmar. Därefter tog jag på mig träningskläderna för en löprunda som fem minter efter jag gått ut, resulterade i spöregn så jag kutade hem. Både Mira och jag var galet uttråkade så vi for till Sunshine Plaza för lite shopping och kaffe. Jag har länge tänkt inhandla ett par låga converse så nu tog jag tjuren vid hornen och köpte dem :) Därefter hämtade Will upp oss, vi handlade mat och de åts tacos hos dem på kvällen.
Tisdagen fick jag upp 4.20 för att cykla till lighthouse och se soluppgången =) Därefter ringde jag Chrissan, som visst resulterade i ett 5 timmars samtal!! =) Det märkliga är att det kändes som 10 minuter :) Jag antar att vi hade mycket att prata om <3 Jag for sedan till Mooloolaba, mötte upp Mira för beachtime! Det är helt galet varmt på stranden nu och speciellt när de inte blåser alls.. det som förut var de säkra kortet. Vi for sedan hem till Mira och bakade nyttiga Chocolate chip cookies och kollade på film =)
På kvällen var Julia, Elisse, Sunny, Ellysha, Madeleine och jag till Mooloolaba för att äta på en Balisk restaurang och säga hejdå till Julia som åkte hem idag (onsdag). Och som sagt imorse åkte Julia hem och nu så tvättar jag.. Så får vi se vad dagen har att bjuda på =) Troligtvis strandeen, PUSS!

Söndag.

Hej!
Söndagen började med en lång promenad. Gick till mooloolaba (ca 5 km) och runt där sen tillbaka, super skönt =) Därefter lite lunch, dusch, göra proteinbars och vila sen kom Will och Bridget och hämtade upp mig och Elisse och vi åkte till Bribie Island. Det var väldigt grått ute och tanken var att det skulle klarna upp så vi kunde bada men icke. Det var uppehåll medans vi traskade runt på stranden men när vi satte oss i bilen för att åka hemåt började spöregna. Tur att vi skulle hem. Det var mysig liten utflykt :) Vi stannade även till och åt Fish & Chips på ett ställe där.. Den senaste veckan har jag tjatat om att jag vill ha sallad för jag är så trött på skräpmat och fet mat.. och så hamnade vi här.. ha! Det är inte så lätt att välja precis vad man vill ha när man är ute och flänger. På kvällen blev det film hos Will och Mira =)