Tisdag.

Hallå hej!
Tisdagar är min längsta dag i skolan.
Igår var jag uppe halv sex och gjore frukost för att sedan ta bussen tillsammans med Elisse klockan sju till UNI. Min första föreläsning började klockan åtta som handlade om Cross-cultural management, därefter hade jag hål i två timmar och sedan tutorial mellan 12-1, då läraren kom 25 minuter försent var de inte mycket tid kvar än att alla fick presentera sig för varandra. Mellan 1-2 hade jag en föreläsning i group work som handlade om gruppdynamik och sedan åt jag lunch och drack kaffe med Julia innan vår nästa lecture började klockan 4. Den var såå tråkig och det föreläsaren hade att säga kändes inte alls relevant. Kursen heter managing workplace relations och föreläsaren pratade främst om kvinnor och barn, och att de behöver vara hemma från arbetet på grund av det, sen kom hon in på singelmammor och sedan adoption.. och ja..
 
Efter föreläsningen klockan 6 for jag till gymmet och körde mitt circuit pass 6.30 med hela åtta deltagare! Fy va roligt det var =D Jag var nog mest exalterad av alla! Efter det tog jag bussen tillsammans med Elisse till mooloolaba och åt middag på LOT 104 (mexican night) med tjejerna och Karin, mycket trevligt! Var hemma kvar över 10 och sömnen var inte långt borta!
Det var en lång men mycket bra dag =)
 
 
 

Då var man på banan igen!

Förra veckan hade jag bara lectures och denna veckan började vi även med tutorials också. Då är vi igång vill jag lova! Det finns inga unfantag för att inte läsa kurslitteraturen, man kommer inte komma undan! Idag hade vi diskussion kring de första två kapitlerna och alla måste delta, tur att jag hade läst! =)
I Min andra tutorial idag så fick vi veta att ska vi lämna in ett A4 med svar till olika case studies vi ska göra varje vecka och lämna in varje vecka så där måste man också ligga i fas. Hej då stranden och poolen och hej biblioteket  =) Idag fick jag också veta att jag ska tillsammans med två andra hålla i nästa tutorial i en av mina kurser samt att vi har test i samma ämne nästa vecka..  Meeen jag tycker det är så himla roligt att vara igång och att ha saker att göra! Nu kör vi =) PUSS!
 
 

Heej!

Då är det måndag igen, jag känner på mig att denna termin kommer gå minst lika fort som den förra.. Vipps, så är jag i Sverige igen :)
Det blev en lugn men mycket trevlig och skön helg. I fredags var jag i biblioteket och läste några timmar på förmiddagen. Vid lunchtid hade tjejerna (Elisse, Sunny & Julia) och jag bestämt oss för att köra lite circuit träning med varandra på gräsmattan en bit bort från vi bor. Det var super kul att köra utomhus och tillsammans, det är så enkelt också. Jag höll i passet, valde övningar och höll koll på tiden. Lite senare på eftermiddagen for jag med Elisse till affären och handlade samt hyrde film sedan bakade jag chokladmuffins och så tittade vi på film :)
På lördagen cyklade jag till Sippy downs (1.2 mil) och sedan gymmade jag och cyklade hem igen, jäkla skönt pass! Väl hemma slängde jag på min bikinin och hoppade i poolen =D Jag solade sedan resten av dagen med tjejerna och så kom Karin förbi.
På kvällen lagade Elisse, Karin och jag pizza tillsammans och drack massa vin, vi gjorde misstaget att dricka massa vin innan vi åt så vi alla vart lite runda om fötterna, ha! Trevligt hade vi i alla fall :)
På söndagen hoppade jag på cykeln och cyklade till Mooloolaba och myste i solen för att sedan cykla vidare till Sunshina plaza, där blev det ett nytt mobilskal och hörlurar, då mina har gått sönder. Jag cyklade sedan tillbaka till Mooloolaba och drack kaffe med Karin, eller ska jag säga Karran? ;)
Starbucks lyckas aldrig stava namn rätt av någon anledning.. så det är alltid intressant att se vad de tror folk heter varje gång man kommer dit. Själv har jag aldrig haft något problem med det.. men alla andra :)
 
Idag är det måndag så det är bara att försöka komma igång med att läsa igen, det är lite segt när man varit ledig så länge. Idag har jag två tutorials och en lecture så UNI 2-6, sen får vi se om jag går till gymmet efter, beror på hur hungrig jag är :)
 
Nu ska jag förbereda mig för UNI, Laater! Puss