Slut på internet!

 
 
 
Hallå där!
i torsdags avslutades mitt internet och därför har jag inte kunnat blogga, och jag kommer inte ha internet förrän om cirka 2 veckor så härda ut gott folk! igår var det två svenska tjejer Ida @ Ida som fixat femkamp, svensk midsommarmat, snaps och kalas :) tack för det tjejer, det var super kul Och gott!
 
idag packar jag ihop mina saker ur mitt rum, för imorgon bitti åker vi till whitsundays och kommer hem på fredag, och på lördagen flyttar vi, så det är bara köra! :)
 
elliott gjorde aussie frukost till oss imorse, munnagött! med korv, bacon, ägg, svamp, stekt lök, toast :) 
 
 
Ikväll ska jag ut och äta med Karin, Chriss med flera som en avslutningsmiddag innan folk börjar åka hem. I eftermiddag åker Chriss och jag och hämtar upp bilen vi ska låna för resan upp, woop woop!
 
nu blir det chill i solen för idag är de nämligen fint väder, igår regnade de hela dagen!
 
puss på er, hoppas bi hade ett fantastiskt midsommar:)
 

Du sköna lediga torsdag.

Morgongym imorse med Chrissan, munnagött!
Sedan har jag gjort en kaloritabell och kollat upp träningsövningar, tänkte göra ett tränings-schema och ett matschema :)
Sedan blev det en power-walk på en timme. Det är faktiskt ganska skönt att vara ledig måste jag säga, att inte behöva tänka på något alls, inte passa några tider, bara vara :)
Ikväll blir det middag med Julia, Elisse och Chrissan, bara Sunny som saknas som är i Brisbane.
 
Laater
 

Mysmums

 
Efter min cykeltur blev det tv-tittande och film tittande, bakade kolakakor och brownies och lagade mat, Ohhyeeaah :)
 
När jag var på min cykeltur och hade gått runt vid fyren och var på väg till cykeln säger en dam: "Excuse me, excuse me, you are so beautiful, I just wanted to tell you" och lägger handen på min axel.
Man är inte van vid att någon random kommer fram och säger något sådant men det gjorde min dag i alla fall :)