Lördag.

 
 
Hallå Hej!
Då var det helg och lördag igen, imorse var jag på en cykeltur runt här i Buddina och kikade, samt fick mig lite motion. Det finns så otroligt enorma och fina hus runt här i området samt väldigt fina promenadstråk och utegym för att hålla sig aktiv. Jag var ut på udden där man kan se över till Mooloolaba idag, jätte fin utsikt =) Sedan cyklade jag runt och stannade vid ett av utegymmen och körde lite =)
Nu på eftermiddagen blir det plugg och sedan ikväll ska vi till Mooloolaba och grilla, Muumma! =)
Puss och hej

Heelg =)


 
 
HELG =D
Dår är det fredag och helg, mycket skönt! Onsdagen gick ganska smärtfritt, jag pluggade, hade en tutorial, var på gymmet, hade min circuit klass och cyklade till och från skolan =) Torsdagen satt jag fastklistrad vid min dator 6-12 för att skriva klart min uppsats som skulle lämnas in 12. Så nu har jag en sak mindre att oroa sig för =) Efter det var jag en sväng vid poolen och sedan körde jag ett träningspass på stranden för första gången, det var super skönt. Sprang intervaller (sjukt jobbigt i sanden) och sedan hade jag lite cirkelträning med mig själv, Burpees, benböj, utfall, situps, crunches, armhävningar och så vidare =) På eftermiddagen spenderade jag nästan två timmar i telefon min älskade vän Chriss =) Det var på tiden!
Idag fredag har jag städat mitt rum, tvättat massa, fixat och donat, sedan cyklade jag till skolan och gymmade, skönt som tusan, sen cyklade jag hem, på vägen hem så hämtade jag upp min klocka som hade kommit =D (som jag beställde för en månad sen).. En Nike led watch!
Efter det har jag suttit vid poolen och bara tagit det lugnt. Nu ska tjejerna och jag gå till affären och handla för att laga tacos ikväll och kolla film =) Myspys!
Trevligt helg och PUSS !
 
 
 

Det blev en rolig tisdag!

Hallå hej!
Som ni vet är tisdagar alltid den dagen man helst vill ska vara över när man vaknar på morgonen men denna tisdagen blev ganska rolig =) På eftermiddagen runt halv tre tiden mötte jag upp Elisse för kaffe på cafe C. När vi sitter där, ser vi Eliott gå in i biblioteket, Elisse som inte har Elliotts nummer (och han har inte hennes) slänger iväg ett sms i stil med; Snygg vit t-shirt du har idag..
Får som svar: haha, vem är de?
Elisse: Så du är i biblioteket och pluggar, jag gillar din sexiga gångstil..
Så här höll det på ett tag, och något som gjorde det hela ännu roligare var att Julia satt brevid honom i biblioteket och kunde hjälpa oss! :D Så Julia tog kort på Elliott och skickade det till Elisse som skickade till Eliott och skrev, I'm watching you.. Elliott blev verkligen hysterisk och hade gått runt i biblioteket och försökt hitta vem det var och stod till sist i ett hörn och tittade ut över alla för att hitta personen.. haha!
Jag förstår att det inte framstår lika roligt när jag berättar det här men det var så sjukt kul och vi skrattade så vi nästan kissade på oss! Till slut skrev vi: kom ut till entrén så får du träffa mig och så kom han ut och ja.. haha han blev lite arg.. =D 
Detta gjorde vår dag!
Efter det hade jag en föreläsning och mitt Circuit pass som gick jättebra =) Jag pratade lite med en norsk tjej efter passet som brukar komma ibland, som sa att hon trodde jag var ifrån Australien på grund av min engelska, Egoboost till mig =) Det är alltid kul att höra!
 
För övrigt har jag fått en extrem benhinneinflammation tror jag, fast på insidorna av nedre benen, annars brukar jag få det på utsidan. Det gör till och med ont när jag går, super tråkigt när jag kommit igång med löpningen.
 
Oh ja, jag klarade båda proven jag hade förra veckan, jieey! =)