Grillat var de här!

Hallo!
Efter morgonträningen pluggade jag mest hela dagen, och fick en hel del läst, duktigt för att vara jag =) Jag låg vid poolen och läste någon timme med så jag fick lite sol på mig också =) Senare på eftermiddagen for Elisse och jag och handlade samt köpte vin som vi skulle ha till kvällskvisten.
På kvällen åkte vi till Mooloolaba och grillade med Ellysha och hennes två tyska rumskompisar samt deras kompisar. Det var såå gott och trevligt. Jag for hem relativt tidigt och de andra åkte sedan vidare till Solbar och hade blivit ganska fulla fick jag höra samt märker det, då alla är helt döda idag.. =)
Idag (lördag) for jag till skolan och gymmade, gick väldigt bra =) Efter det gick jag till bibblan och läste några timmar. I måndags lämnade jag min cykel i skolan när jag börjde må dåligt och tog bussen hem och den har stått där sen dess så jag cyklade hem den idag =)
Om någon timme ska jag ta bussen till Sunshine Plaza för att möta upp Karin och på bio, vi ska se "Now you see me" och innan det ska vi äta på Grill'D! Mmmuumma!
Sicken skön lördag det blev då =)
 
 

 
 
Kommentera inlägget här: