Hallå hej

Tjena hej.
Torsdag idag vilket betyder att det snart är helg =)
Igår efter min tute så var jag på gymmet och körde armar, axlar, marklyft och latsdrag. Det var hur skönt som helst. Det var väldigt många människor på gymmet vid den tiden (4) så det fanns knappt plats att stå någonstans men jag fick till de iaf =) Efter det hade jag min circuit med hela sju deltagare och så skulle jag ta min cykel hem, men det gjorde jag inte! Fy va trött jag var, och det var kallt och mörkt ute så jag tog bussen ;)
Imorse (torsdag) var jag super trött på morgonen så kom inte igång förrän vid nio och då tog jag bussen till UNI för att hämta min cykel. Min plan var att åka till uni för att hämta cykeln, cykla hem och gå ut på en löptur men istället gick jag in på gymmet och körde mitt löp pass, jag var så taggad så kunde inte vänta =) Det blev ett lågintensivt 7 km pass på cirka 45 min, jätte skönt pass förutom att mina benhinnor börja ta stryk (som alltid när jag börjar löpträna). Efter det cyklade jag hem (1,2 mil) for in på affären för att handla lite varor till middagen. Jag ska bjuda tjejerna på tacopaj =) Sen kunde jag inte hålla mig, så när jag kom hem bakade jag, haha! Så det blir chokladmuffins med chokladfrostning och jordgubbar till efterrätt med eventuellt grädde också =)
Varför ska baka vara så kul och gott? =) Nu har jag försökt skjuta fram pluggandet så många timmar att jag måste börja! Hejs!
 
 
 
Kommentera inlägget här: