Heej!

Då är det måndag igen, jag känner på mig att denna termin kommer gå minst lika fort som den förra.. Vipps, så är jag i Sverige igen :)
Det blev en lugn men mycket trevlig och skön helg. I fredags var jag i biblioteket och läste några timmar på förmiddagen. Vid lunchtid hade tjejerna (Elisse, Sunny & Julia) och jag bestämt oss för att köra lite circuit träning med varandra på gräsmattan en bit bort från vi bor. Det var super kul att köra utomhus och tillsammans, det är så enkelt också. Jag höll i passet, valde övningar och höll koll på tiden. Lite senare på eftermiddagen for jag med Elisse till affären och handlade samt hyrde film sedan bakade jag chokladmuffins och så tittade vi på film :)
På lördagen cyklade jag till Sippy downs (1.2 mil) och sedan gymmade jag och cyklade hem igen, jäkla skönt pass! Väl hemma slängde jag på min bikinin och hoppade i poolen =D Jag solade sedan resten av dagen med tjejerna och så kom Karin förbi.
På kvällen lagade Elisse, Karin och jag pizza tillsammans och drack massa vin, vi gjorde misstaget att dricka massa vin innan vi åt så vi alla vart lite runda om fötterna, ha! Trevligt hade vi i alla fall :)
På söndagen hoppade jag på cykeln och cyklade till Mooloolaba och myste i solen för att sedan cykla vidare till Sunshina plaza, där blev det ett nytt mobilskal och hörlurar, då mina har gått sönder. Jag cyklade sedan tillbaka till Mooloolaba och drack kaffe med Karin, eller ska jag säga Karran? ;)
Starbucks lyckas aldrig stava namn rätt av någon anledning.. så det är alltid intressant att se vad de tror folk heter varje gång man kommer dit. Själv har jag aldrig haft något problem med det.. men alla andra :)
 
Idag är det måndag så det är bara att försöka komma igång med att läsa igen, det är lite segt när man varit ledig så länge. Idag har jag två tutorials och en lecture så UNI 2-6, sen får vi se om jag går till gymmet efter, beror på hur hungrig jag är :)
 
Nu ska jag förbereda mig för UNI, Laater! Puss
 
 
Kommentera inlägget här: