Lite av varje kan man säga.

Hallå =)
Fredagen bestod att morgonträning och sedan pluggade jag några timmar hemma. Klockan ett mötte jag upp Karin i Mooloolaba för att tillsammans plugga till testet vi ska ha på måndag. Vi passade såklart på att fika då, så blåbärs och vit choklad scones med grädde och kaffe för mig, det var mmumma!
 
 
Karin, Mira och jag gick sedan på bio och åt på Grill'D - såå gott =) Filmen var mysig och fylld med kärlek som är så härligt =) Jag skulle dock kunnat sett den hemma. Det var en himla trevlig kväll i alla fall =)
 
 
Crossfit imorse, var galet många människor där idag! Men det var riktigt kul.
Det som stod på agendan idag var:
100 pull-ups
100 push-ups
100 sit-ups
100 squats
Spring 800 meter så fort du kan.
Jag kan ärligt säga att jag inte orkar lyfta mina armar alls nu =)
Jag körde armar igår på gymmet så hade träningsvärk redan från början :) ha! Så ska dem tas!
 
 
Elisse vän skickade ett paket till henne i födelsedagspresent och hade frågat mig om adressen, och att jag skulle hålla de hemligt, vilket jag såklart gjorde =) Därför förtjänade jag visst en klubba =) hihi, den var supergod! Tack!
 
Köpte nytt protein idag, suuupergod =) Med vaniljsmak, min favvo! =)
Vi skulle till stranden idag men det var lite kyligt och molnigt (man kan ju vara rätt kräsen när man bor där vi bor) så vi tänkte ta strand-dagen imorgon i stället! Idag blir det istället plugg för hela slanten!
Hoppas ni får en fantastisk helg, Puss på er!
 
Anonym:

Trevlig helg på dig med Emma-:)

Ann-Louise :

Glömde namnet nu igen.....a-l= anonym

Annika:

GOTT!

Mamma Mia:

Cool du är, Ann-Louise! Bara bäst! Låter som om du har koll på läget Emma. Sjukt vad du tränar, värsta biffen kommer du att bli. Jag kommer att se ut som en liten räka bredvid dig när jag kommer till dig😘
Härs å ses snart
Puss mor

Kommentera inlägget här: